BAM! Onze kwaliteitscontroles liegen er niet om!

Dit is al weer het vierde artikel die gaat over welke kwaliteit jij kan verwachten van de exclusieve heren armbanden van BOCKX. In voorgaande weken kon je lezen over AAA-kwaliteit edelstenen, het superieur juwelierselastiek en de niet naar willekeur gesorteerde kralen. Deze week lichten we een tipje van de sluier over onze kwaliteitscontroles.

Punt 4
Jij kiest een topkwaliteit armband. Je wilt alleen het beste. Hoe garanderen wij van BOCKX dat je alleen het beste krijgt? Daarvoor bouwen wij kwaliteitscontroles in:

(1) Nadat de zorgvuldig geselecteerde kralen klaar liggen voor het creëren van de armband, komt een tweede collega een kwaliteitscontrole doen: is de keuze van de volgorde goed, kan het niet meer beter, is het perfect? De puntjes worden op de i gezet.

(2) Is de zilveren logokraal volmaakt, zonder krassen, deuken of vlekken, met het gebrande logo perfect zichtbaar?

(3) Na het rijgen op het elastiek wordt met 2 medewerkers de maat bepaald. Co-creatie is het toverwoord bij BOCKX.

(4) De laatste kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd op het afknopen, het opleveren en bij het klaar leggen voor verzending.

Bedenk tenslotte: het maken van jouw armband is mensenwerk. We streven naar 100% perfectie. Maar we zijn geen robots. Daarom werken we als team aan jouw bestelling en filteren zo veel als mogelijk fouten uit en dan krijg jij een exclusieve topkwaliteit herenarmband.

Bad Bonobo

Reguliere prijs
€69,00
Sale prijs
€69,00
Reguliere prijs
€69,00
Product Prijs
translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Bekijk product

Meer nieuwsitems

Reviews uit Trustpilot