De logokraal: wil je hem mat of glanzend?

Bij BOCKX heb jij de keuze of je de zilveren logokraal geborsteld mat of hoogglans wilt. Wat is het verschil? Dat leggen we je hieronder graag uit.

De logokraal wordt van 925 Sterling zilver gemaakt. Dit is zo’n beetje het hoogst mogelijke gehalte wat verwerkt wordt in zilveren sieraden. Als je daar meer over wilt weten, lees dan ons blog van 5 juni, dan kun lezen wat dat precies is.

999 is zuiver zilver, maar is te zacht om kralen van te maken. Daarom krijg je bij ons een mannen armband met 925 zilver. Na het gieten en drogen van de logokraal wordt deze verder bewerkt. Hij wordt óf geborsteld, wat een mat resultaat geeft, of gepolijst, waardoor de hoogglans uitstraling ontstaat. Daarna krijgt je een duurzame laag zodat hij goed beschermd is.

Wat is mooier? Tja over smaak valt niet te twisten.
Waarmee wil je de armband combineren? Heb je nog andere zilveren mannenarmbanden of sieraden? In welke stijl heb je die gekozen: mat of glanzend? Maak daar dan een mooie combinatie mee.

En vergeet niet: zilver blijft een kwetsbaar edelmetaal. In de loop der jaren krijg je daar krasjes op. Dat is niet te vermijden. Maar wij bij BOCKX vinden de edelstenen armbanden dan alleen maar mooier worden!!

Bad Bonobo

Reguliere prijs
€69,00
Sale prijs
€69,00
Reguliere prijs
€69,00
Product Prijs
translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Bekijk product

Meer nieuwsitems

Reviews uit Trustpilot