Wat doet BOCKX aan duurzaam ondernemen?

Zoals je weet zet BOCKX zich in voor met uitsterven bedreigde diersoorten. Maar ook het milieu en de natuur om ons heen gaan ons aan het hart. Als jij dat ook belangrijk vindt, zit je bij BOCKX voor exclusieve armbanden op het goede adres.

Doen wij aan duurzaam ondernemen? Onder duurzaam verstaan we dat wij zodanig willen ondernemen, dat de aandacht voor milieu, natuur, sociaal-ethische aspecten en winst in balans is.

Dat zijn niet alleen mooie woorden. Actions speak louder than words! Dus wij handelen ernaar en op onze pagina veelgestelde vragen lichten wij toe wat wij allemaal aan duurzaam ondernemen op het vlak van de stoere herenarmbanden doen.

Een paar voorbeelden? Ja, natuurlijk geven wij je die graag:
– Arbeid kopen we lokaal in
– Wat van ver moet komen bestellen we niet in kleine porties, maar we wachten tot we in grotere hoeveelheden kunnen bestellen om vervuilend transport te beperken.
– Al onze verpakkingsmaterialen zijn recycled of van FSC gecertificeerd karton, zodat jij de zekerheid hebt dat het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.
– BOCKX ziet er op toe niet bij partijen in te kopen waar sprake is van kinder- of slavenarbeid.

Als het je interesseert, lees dan nog veel meer over onze bewuste keuzes. Bovenal: onze armbanden zijn van duurzaam edelsteen en 925 Sterling zilver en zijn van zo’n kwaliteit dat zij van generatie-op-generatie overgegeven kunnen worden. Dat verstaan wij onder duurzaam.

Bad Bonobo

Reguliere prijs
€69,00
Sale prijs
€69,00
Reguliere prijs
€69,00
Product Prijs
translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Bekijk product

Meer nieuwsitems

Reviews uit Trustpilot