Help - mijn zilveren kraal wordt zwart!

Als je een zilveren sieraad of voorwerp hebt, dan weet je het: zilver wordt zwart. Hoe kan dat en wat moet je doen?! Geen nood, het is prima op te lossen. Denk niet dat je geen goed zilver in handen hebt, twijfel niet, want het is een veel voorkomend proces.

Hoe kan dat?

Er zijn meerdere redenen dat zilver verkleurt. De meest voorkomende reden is oxidatie: je stelt je armband bloot aan lucht/zuurstof en dat veroorzaakt een natuurlijke reactie. Dus ook als je hem niet draagt kan hij verkleuren, omdat hij in aanraking komt met zuurstof. Dat is niet erg, hieronder lees je hoe je hem weer mooi krijgt.

De verkleuring is soms ook bruinig. Meestal is de oorzaak dan het contact met je huid. De zuurgraad van ieder mens is verschillend en de mate waarin we transpireren ook. De snelheid waarin de sterling zilveren logokraal verkleurt dus ook.

Maar er zijn nog meer oorzaken, waar je in meer of mindere mate invloed op hebt. We noemen een aantal oorzaken: het klimaat waarin je leeft, het luchtvochtigheidspercentage, de samenstelling van het water in jouw omgeving, de chemicaliën waarmee je in aanraking komt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aftershave of crèmes die je gebruikt, de zeep waarmee je je handen wast….

Wij raden daarom aan om je stoere armband even af te leggen tijdens het sporten, douchen en slapen.

Wat moet je doen?

Je krijgt van ons bij de aanschaf van jouw armband een zilverpoetsdoekje. Daarmee verwijder je de gekleurde aanslag in een mum van tijd. Dit doekje reinigt, beschermt en geeft langdurige glans. Even wrijven en je kralen armband is weer mooi zilver!

Bad Bonobo

Reguliere prijs
€69,00
Sale prijs
€69,00
Reguliere prijs
€69,00
Product Prijs
translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Bekijk product

Meer nieuwsitems

Reviews uit Trustpilot