Hoe kies je de armband die bij jou past?

Het aanbod is divers. De kleuren, de edelstenen, de grootte. Hoe weet jij nou welke armband je moet kiezen?

De juiste keuze maken voor de goede heren kralen armband heeft te maken met de uitstraling die je zoekt. Daarbij komen de volgende 3 aspecten om de hoek kijken.

(1) Wat is jouw persoonlijkheid? Extravert, intravert? Als je meer naar extravert neigt, dan mag je armband aanwezig zijn. Opvallen, uitnodigen tot vragen of opmerkingen van anderen. Als je meer het intraverte type bent, dan zal een bescheidener kleur of grootte beter bij je passen.

(2) Wat voor kledingstijl draag je? Alles zwart of juist uitbundiger met een combinatie van kleuren? Probeer dan eens een nuance en kies een kleur uit dezelfde familie van je kleding. Bij een blauwe spijkerbroek past bijvoorbeeld de blauwe Blue Hawk. Of bij grijze truien of overhemden past de Lone Wolf of the Grey Eagle. Houd je er meer van om het af te laten steken, kies dan een contrasterende kleur. Bij de blauwe spijkerbroek past dan prachtig de woestijnkleurige Fearless Lion.

(3) Maar het belangrijkste is wel: waartoe voel je je aangetrokken? Kies op intuïtie. Welke vind je móói? Denk even niet aan je kleren. Of aan wat gangbaar of wat geaccepteerd is. Of wat vrienden al hebben. Kies puur op basis van je smaak. Blader door de armbanden van BOCKX en kijk in het lookbook. Laat je oog vallen op de mooiste: en dan weet je ineens: die is het! Twijfel dan niet; dát is voor jou de goede keuze.

Bad Bonobo

Reguliere prijs
€69,00
Sale prijs
€69,00
Reguliere prijs
€69,00
Product Prijs
translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Bekijk product

Meer nieuwsitems

Reviews uit Trustpilot