Hoe weet je jouw maat?

Je hebt al een aantal armbanden en die bevallen je prima! Of misschien wordt dit wel je eerste armband? Hoe dan ook: je staat op het punt een kralen armband te bestellen.

Maar hoe weet je nou wat jouw maat is? Je hebt geen idee. En er is zo veel keuze!

De exclusieve heren armbanden van BOCKX zijn beschikbaar in de maten: 17-22 cm voor de heren en 14-19 cm voor de dames. Hoe maak je de goede keuze? Daar helpen we je graag mee. Het is easy peasy en je weet het in 2 stappen:

1. Pak een meetlint. 

Heb je geen meetlint, geen probleem, daar hebben we iets op bedacht. Op onze pagina "Bepaal jouw maat" staat een meetlint afgebeeld. Klik op download. Print deze uit, knip hem af langs de rand en je hebt je eigen meetlint!

Heb je geen printer? Pak dan een touwtje, leg het om je pols en vergelijk deze daarna met een liniaal of rolmaat. 

2. Meet de omtrek van je pols 

Op de plaats waar je de armband wilt dragen. Wat bedoelen we daarmee? Lees verder. Wil je hem naast je horloge dragen? Ervoor, of erachter? Of juist op de andere pols? Precies daar waar je hem draagt, meet je je pols. En dat aantal centimeters is jouw maat.

Dat is alles.

Kom je uit op een halve centimeter? Rond het dan af naar boven. Alles > 0,5 rond je af naar boven en alles < 0,5 rond je af naar beneden.

Nu komt het veel voor dat de BOCKX armband wordt gekocht als cadeau voor iemand anders. Wat doe je dan? Je wilt niet verklappen dat je een armband wilt gaan geven! Oké, hoe lossen we dat op? Als volgt. Ben je in de gelegenheid om een armband of horloge van die persoon te lenen? Leg die armband dan gesloten neer en meet de binnenkant van de omtrek. Kijk op de foto naast dit artikel, dan weet je wat we bedoelen.

Vind je na ontvangst de armband toch te klein of te groot: geen nood. Dan stuur je hem terug en passen we hem voor je aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je trots bent op je BOCKX bracelet.

Bad Bonobo

Reguliere prijs
€69,00
Sale prijs
€69,00
Reguliere prijs
€69,00
Product Prijs
translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Bekijk product

Meer nieuwsitems

Reviews uit Trustpilot