Mannen een armband - wel of niet doen?

Sinds mensenheugenis dragen mannen al sieraden. In alle werelddelen, in alle volkeren en in alle geledingen. Dat heb je vast al eens gezien in een documentaire of gelezen in een tijdschrift. Reeds in de oertijd versierden mannen zich. In latere eeuwen ook de Romeinen, de Indianen, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Daarnaast waren en zijn er tal van redenen om een sieraad te kiezen, en die motivaties ken jij ook wel. Juwelen werden vroeger als bewijs van welgesteldheid gedragen of als teken van overwinning. Het bereiken van een mijlpaal of levensfase, volwassenheid of huwelijk, een feest of een andere ceremonie.

Het is dus niks nieuws dat mannen armbanden dragen. En juist nu in 2022 is het weer een trend om armbanden te dragen. Ook in calvinistisch Nederland draagt de man steeds vaker een armband. En begrijp ons goed, met calvinistisch bedoelen we in dit verband: de ingetogen, sobere en tikje zuinige mens. Maar de hedendaagse Nederlandse man hecht juist waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. En zoekt naar individualiteit en het onderstrepen van de eigen uitstraling.

Zo zie je: er zijn veel manieren en stijlen om een armband te dragen. Heb het lef, durf en maak jouw eigen stijl. Doe het met aandacht en zorg dat de rest van je outfit er ook verzorgd uitziet, en dan zal je zien: dat staat jou goed, een armband.

Bad Bonobo

Reguliere prijs
€69,00
Sale prijs
€69,00
Reguliere prijs
€69,00
Product Prijs
translation missing: nl.general.accessibility.unit_price_separator 
Bekijk product

Meer nieuwsitems

Reviews uit Trustpilot