CORE COLLECTION
Basic. Stoer. Voor echte mannen.

Basic. Tijdloos.

Een tikkeltje rebels.

De Core Collection armanden zijn tijdloos. Je draagt ze nu en over tien jaar nog. De basiskleuren zijn niet trendgevoelig.

Ben je op zoek naar stoere mannen armbanden? Kies dan de BOCKX Bracelet die bij jouw outfit, look of uitstraling past. BOCKX heeft altijd de perfecte match voor je. Wedden?

Ballen

Met een bite.

Ben je een badass, stylish of stoer? Laat zien wie je bent! Onze mannen armbanden zijn dé finishing touch voor jouw outfit. Gemaakt van 100% natuursteen kralen, met de kenmerkende zilveren BOCKX-logokraal. Geleverd in luxe bewaardoos.

contact BOCKX klantenteam armbanden

Tikkeltje rebels.

Eigenzinnig.

Voel je zelfverzekerd. BOCKX bracelets zijn armbanden voor échte mannen. BOCKX is voor barbiers. Bijters. Boeven. Ambitieuze go-getters die geen genoegen nemen met minder. Je bent op weg naar persoonlijk succes. Wat dat ook mag zijn voor jou.

Tijdloos

Chic.

De mannen sieraden van BOCKX zijn van uitstekende kwaliteit. Omdat we daar voor 200% achter staan – en omdat jij plezier wilt hebben van je product – krijg je van ons een jaar garantie.

Ook iets voor jou?

KUN JE NIET KIEZEN? BEKIJK DAN OOK ONZE MIXED COLLECTION EN LIMITED EDITIONS.

Mixed Bracelets

Onze specials.

Ga je voor verfijnd en ingetogen of ben je meer van het uitbundige, ruige leven? Wat je stijl ook is, mix it up voor de uitstraling die bij jou past.

Limited editions

Individueel en uniek.

Steel de show. Jij wilt uniek zijn en durft te kiezen. Een armband van BOCKX is hét perfecte accessoire voor elke zelfbewuste man. Met de limited editions heb je speciale armbanden te pakken. Uit een beperkte voorraad. Dus pak je kans. Nu of nooit.

De Core Collection

KERN. PRIMAIR.

Friend! Om jou te helpen hebben we onze stoere heren armbanden ondergebracht in 3 collecties: de Core Collection; de Mixed Bracelets en de Limited Editions. Dat biedt jou overzicht in ons brede aanbod van kralen armbanden.

De Core Collection

De armbanden die in deze categorie vallen zijn basic, tijdloos, primair, passen bij iedere man en stijl. Het zijn stijlvolle exclusieve heren armbanden die eenvoudig en sober van karakter zijn. Kortom: zij vormen de kern van ons assortiment en zijn voor jou een basis om jouw eigen collectie samen te stellen. Ideaal om te combineren met andere exclusieve heren armbanden of om een duo of pack te maken.

Klik hier voor de andere categorieën Limited Editions of Mixed Bracelets.