Over ons

Hi,

Mijn naam is Roger Heesakkers, ik ben de trotse eigenaar van BOCKX.

Ondernemen is echt mijn passie! Door de jaren heen heb ik meerdere bedrijven gehad, maar BOCKX is er één waar ik het meest trots op ben. Buiten het feit dat we een fantastisch leuk en gemotiveerd team hebben....

Hebben we ook een fantastische community gecreëerd. BOCKX is echt een merk geworden voor een ieder die zich stoer, maar toch modebewust wil voelen. Voor de man of vrouw van iedere leeftijd, die altijd klaar staat voor zijn of haar familie en vrienden. Iemand die niet alleen maar aan zichzelf denkt.

Dat is ook de reden dat we een deel van onze omzet aan een goed doel doneren.

Bij BOCKX geven wij ook om anderen.

Ik houd zelf enorm veel van dieren en heb twee Franse bull dogs.Sinds de oprichting in 2017 is BOCKX uitgegroeid tot een gepassioneerd team van liefhebbers.

Atelier, Marketing, ICT, Klantenservice... we staan klaar voor jou en doen net dat stapje meer. We stoppen onze liefde en aandacht in iedere armband en hopen dat jij dat merkt.

Wil jij een leuk cadeau aan jezelf of een speciaal iemand geven? Vraag dan snel de kortingscode aan en verras jezelf/hem met een origineel cadeau!

Don't just take our word for it. What customers are saying.....

Mooie kwaliteit

De armbanden zijn super mooi en blijven ook heel mooi! Net voor mijn man er weer twee besteld!

- Wilma

Top Bedrijf!

Top bedrijf, een hele snelle service. Het "feestje" begint al bij de verpakking.
Robust&stoer en stijlvol. En dan eenmaal aangekomen bij dat wat gekocht is.....
Práchtig !!! goede kwaliteit mineraal, mooie sluiting. Ik ben super blij met mijn aankoop.
Een meg@ aanrader!!!. 🤩🤩

- Conny

Perfecte service!

Niet alleen prachtige en stoere armbanden die aan een hoge kwaliteit voldoen, maar wat je in eerste instantie niet direct ziet is dat achter deze mooie armbanden ook nog eens een fantastische service afdeling zit!!!

- Dennes