MIX IT UP!
Gemengd. Verfijnd.

Speciaal voor jou gemengd.

Mixed. Lekker speels.

De Mixed bracelets van BockX.

Bekijk onze toffe mixed up collectie kralen armbanden voor heren. Stenen, kleuren en materialen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, en elke beaded bracelet is verfijnd afgewerkt met een zilveren BockX-sluiting.

Kralen armband heren

Met oog voor detail.

Ben jij van de subtiele hints? Of ga je graag rigoureus te werk? De luxe kralen armbanden van BockX passen bij elke mood en gelegenheid. Of je nu een biertje gaat pakken met vrienden of een zakendiner hebt.

Opvallend

Gents only.

Onze zorgvuldig samengestelde heren sieraden van hoge kwaliteit zijn geschikt voor jong en oud. En of je nu gaat voor een gedistingeerde of rebelse look: jouw kralen armband van BockX past bij elke stijl. Overal en altijd.

Comfortabel

Easy going.

Onze stoere edelstenen mannen armbanden zijn de ultieme combinatie van stijl en draagcomfort. Handgemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals sodaliet, jaspis, onyx en zilver. Pure rijkdom uit de natuur.

Ook iets voor jou?

KUN JE NIET KIEZEN? BEKIJK DAN OOK ONZE CORE COLLECTION EN LIMITED EDITIONS.

Core Collection

Daarom.

Sommige dingen horen in elke mannenkast thuis. Zie BockX als jouw noodpakket voor elke gelegenheid. Dus. Maak snel een keuze uit de basis collectie armband heren of uit de limited editions met een of meer items uit onze waanzinnige collectie.

Limited Editions

Exclusief. Select.

Voor mannen die altijd iets speciaals zoeken: onze limited editions! Een selecte serie van bijzondere heren armbanden. In beperkte oplage. Beslis dus snel.

Mixed Bracelets

GEMENGD. ZORGVULDIG GESELECTEERD EN GECOMBINEERD.

Om je te helpen je keuze te maken hebben we onze stoere heren armbanden ondergebracht in 3 collecties: de Core Collection; de Mixed Bracelets en de Limited Editions. Dat biedt jou een goed gesegmenteerd overzicht in ons brede aanbod van kralen armbanden.

Mix it up!

De armbanden in de categorie Mixed Bracelets zijn heren kralen armbanden met verschillende edelstenen. Uitgekozen voor een perfecte match. Hetzij van verscheidene, twee of meerdere, 100% natuurlijke stenen. Hetzij van dezelfde edelsteen, maar met een verschillende afwerking: mat of glanzend. Samengesteld dus. Het zijn stijlvolle exclusieve heren armbanden die soms uitbundig en kleurrijk zijn, maar vaak ook verfijnd en elegant. Kortom: zij vormen de finishing touch aan jouw outfit en dragen bij aan jouw verzorgde, met aandacht samengestelde look.

Perfect om te combineren als duo met een stoere herenarmband uit de Core Collection.of uit de Limited Editions .