ZZ

BOCKX armbanden zijn gemaakt van edelstenen van hoge kwaliteit en een 925 Sterling zilveren sluitkraal. Natuurlijk ga jij met de grootst mogelijke zorg om met je nieuwe BOCKX armband. Graag geven wij je een aantal tips voor het onderhoud van je kralen armband om de levensduur te verlengen.

ZZ

BOCKX armbanden zijn gemaakt van natuurproducten. Iedere kraal is uniek en verschilt in kleur, vorm en grootte. BOCKX selecteert de kralen zorgvuldig en garandeert dat je de beste kwaliteit krijgt. Zorg daarom goed voor je armband.

Onderhoud

Tips & tricks.

Vermijd aftershave en crèmes. Tuurlijk zie je er graag altijd goed uit. Maar doe je armband af tijdens douchen, sporten, slapen en klussen. De meeste edelstenen kunnen afgespoeld worden onder lauw water. En zijn ze vies geworden, maak ze dan schoon met een zacht, niet agressief sopje. Als een van de edelstenen daar niet tegen kan, dan vermelden we dat expliciet bij de armband op de website.

Je BOCKX armband wordt geleverd in een luxe doos. Bewaar je armband daar zo veel mogelijk in als je hem niet draagt.

In de luxe bewaardoos die je bij je armband krijgt, zit ook een zilverpoetsdoekje. Met dit doekje verwijder je gemakkelijk lichte aanslag op je zilveren sluitkraal.

Vier het leven! Geniet van je BOCKX armband.

Embrace life!

ZZ

Glanzende kralen kunnen, als je ze draagt, mat worden. Dat komt door zogenaamde huidvetten. Dat is niet vies, en is bovendien op te lossen. Was dan je armband met een zachte handzeep en droog hem af met een zachte handdoek. Andersom kunnen je matte kralen ook zacht gaan glanzen door het dragen. De oplossing is dan precies het zelfde als hierboven beschreven.

ZZ

Uniek is verder de onderhoudsservice van BOCKX. Je hebt recht op onderhoud van je kralen armband. En dat werkt als volgt. Een jaar nadat je de armband gekocht hebt nemen wij contact met je op. Voor een vrijblijvende onderhoudsbeurt. Je stuurt je armband op en wij maken hem schoon. Ook de zilveren sluitkraal wordt verzorgd en opgepoetst. Gratis.  Omdat wij het belangrijk vinden dat je trots blijft op jouw kralen armband.