Goede doelen

Not just beads.

Belangrijk. Jouw armband draagt bij aan de strijd tegen het uitsterven van bedreigde diersoorten. BOCKX doneert namelijk 5% van iedere aankoop aan goede doelen. Daarom hebben al onze armbanden namen van kwetsbare of bedreigde diersoorten. Hieronder lees je meer over de goede doelen die wij een warm hart toedragen. 

 

Stichting Spots

Stichting SPOTS

SPOTS zet zich vanuit Nederland in voor de wilde katachtigen. En dat is hard nodig. Dieren als de leeuw, cheeta en luipaard dreigen voorgoed uit te sterven. BOCKX vindt het essentieel dat hulp gegeven wordt aan deze dieren. Daarom ondersteunen wij SPOTS. Doe je mee?

Om de relatie met SPOTS te bekrachtigen hebben wij speciaal voor onze samenwerking een armband ontwikkeld: de Fascinating Cheetah.

Lees hier over Stichting Spots.

Egelbescherming Nederland

Egelbescherming Nederland heeft als doel egels tijdelijk op te vangen, te verzorgen en te revalideren. Deze dieren kunnen door ziekte, verwonding of verwezing niet zelfstandig in de vrije natuur overleven. De egel is een beschermde diersoort. De populatie in Nederland is sinds 1994 met 65% afgenomen. Het gaat dus uiterst beroerd met de egel. Dat lot trekt BOCKX zich aan en daarom doneren wij aan Egelbescherming Nederland.

Om onze betrokkenheid te onderstrepen hebben wij een armband genoemd naar dit bijzondere diertje: de Spiky Hedgehog.

Lees hier over Egelbescherming Nederland.

 

Goed doel. Goed gevoel.

Had je nog geen reden om een armband van BOCKX te kopen, dan heb je er nu één!

 

Stoer. Stijlvol. Verantwoord.