Hoe weet je jouw maat?

Jouw kralen armband wordt voor jou op maat gemaakt. Nu alleen nog de juiste maat bepalen en dat doen we samen.

METEN IS WETEN

De exclusieve armbanden van BOCKX zijn beschikbaar in oplopende maten.
Voor de heren zijn er de maten 17-22 cm. Voor de dames zijn er 14-19 cm.

Hoe weet ik mijn maat? Easy:

1. Pak een meetlint.

2. Meet de omtrek van je pols op de plaats waar je de armband wilt dragen. Wil je hem naast je horloge dragen? Ervoor, of erachter? Of juist op de andere pols?

Daar waar je hem draagt, meet je je pols. Dat aantal centimeters is jouw maat. Dat is alles.

Heb je geen meetlint?

Geen nood. Hieronder staat een meetlint afgebeeld. Klik op download. Print deze uit, knip hem langs de rand af en je hebt je eigen meetlint!

Heb je geen printer?

Draai een touwtje strak om je pols. Meet precies het touwtje af en leg het touwtje daarna rechtuit langs een liniaal of rolmaat. 

Is het een cadeau voor iemand anders?

Ook als je de armband cadeau wilt geven en je wilt het een verrassing houden, kun je stiekem achter de maat komen! Deze foto laat zien hoe je dan kunt meten:

 

Kom je uit op een halve centimeter? Rond het dan af naar boven.

Resize

Vind je na ontvangst de armband toch te klein of te groot: geen nood. Dan stuur je hem terug en passen we hem voor je aan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je trots bent op je BOCKX armband. We vragen hiervoor wel een kleine vergoeding van € 10,- per resize (dat is inclusief het opnieuw maken van de armband en inclusief de verzendkosten van het weer naar jou terugsturen). 

Tenslotte:
Omdat de edelstenen een natuurproduct zijn, en omdat ze per stuk met de hand worden gemaakt, kunnen er minimale verschillen ontstaan tussen de kralen. Daardoor kunnen armbanden van dezelfde maten ook onderling iets verschillen. 

Download hier het meetlint Knip deze uit en je weet direct jouw maat!

 

 

Meetlint BOCKX

 

Our story